P R De Jong Buitendeur

P.R. de Jong Deurenzo

P R De Jong Deuren

★★★★
Op basis van 32 beoordelingen

P.R. de Jong Deurenzo heeft jarenlange ervaring in het vak. Wij hebben 15 medewerkers die werkzaam zijn vanuit veel plaatsen, hierdoor kunt u ons overal bereiken. Ook bieden wij een 24 uurservice, wat wil zeggen dat wij 24 uur per dag te bereiken zijn. Onze medewerkers staan u graag te woord als u verdere vragen heeft.

Meer bedrijven uit Wateringen

Deuren Wateringen

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Bent u uitgekeken op de deuren in uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts in Wateringen kunnen u voorzien van advies met betrekking tot uw voordeur, binnendeur, buitendeur of een deur in uw garage. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend diverse offertes aan te vragen voor nieuwe deuren.

Het type deur waar u misschien maar weinig vanaf weet is de garagedeur. Vaak kiezen mensen voor de standaard deuren. Een garage bevindt zich meestal aan de voorkant van uw woning, hierdoor wordt het uiterlijk van uw woning voor een groot gedeelte bepaald door het type deur. Er zijn verschillende soorten deuren voor in uw garage, roldeuren, kanteldeuren en sectionale deuren. U kunt ook kiezen voor een elektrische sectionale garagedeur, dan hebt u de mogelijkheid om de garage van een afstand openen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem dan contact op met een van onze specialisten in Wateringen.

Vergelijk specialisten uit Wateringen

Deuren bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw woning. Maar waar moet u nou rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe deur? Wat past het beste bij uw woning? Onze experts in Wateringen kunnen u voorzien van advies om zo voor u de perfecte deur te vinden. Wij zijn uw specialist op het gebied van deuren! Onderstaand een overzicht van de deuren waarvoor u bij ons terecht kan:

 • Voordeur
 • Binnendeur
 • Garagedeur
 • Buitendeur

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij ons is het mogelijk om maximaal vijf offertes aan te vragen, zo komt u in contact met onze experts in de omgeving van Wateringen. Als u de offertes hebt, vergelijk dan het aanbod en maak een voor u passende keuze. Neem hierna contact op met een van onze specialisten in Wateringen en zij helpen u verder. Als u nieuwe deuren in uw huis wilt, dan is het voor onze specialisten belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Samen met u kunnen zij kijken wat de mogelijkheden zijn en deze doorspreken. U moet er rekening mee houden dat het niet alleen gaat om uw voordeur, binnendeur of buitendeur maar dat het deurbeslag ook een belangrijke rol speelt. Als u uiteindelijk een keuze hebt gemaakt kunnen onze experts aan de slag.

Diverse stijlen, variërende prijzen

Een voordeur, binnendeur of buitendeur moet goed aansluiten bij uw bestaande deurkozijnen. Als u houten of kunststof deurkozijnen heeft is het natuurlijk het mooiste als uw deur hierbij aansluit. Er zijn veel verschillende soorten deuren. Als u bijvoorbeeld houten deurkozijnen heeft, dan kan een glazen deur zorgen voor een modernere uitstraling.

Aan elk type deur hangt een ander prijskaartje, daarom is het handig om een budget te bepalen. Zo is het makkelijker om gerichter te zoeken naar een geschikte deur. Als u meer informatie wilt kunt u nu bij ons een aantal offertes aanvragen.

Voordeur

Uw voordeur is vaak het visitekaartje van uw woning. Als u mensen thuis ontvangt, dan komen zij als eerste bij uw voordeur. Zorg dus voor een goede eerste indruk!

Binnendeur

Een binnendeur heeft vaak maar een functie, meerdere ruimtes van elkaar afscheiden. Daarom kunt u kiezen voor een mooie deur die perfect aansluit bij de rest van uw interieur.

Garagedeur

Wilt u een deur in uw garage die u vanaf een afstand kan bedienen? Als u dan uw oprit oprijdt, dan kunt u gelijk doorrijden. U kunt dan kiezen voor een elektrische sectionale garagedeur.

Buitendeur

Uw buitendeur moet vooral functioneel zijn. Als u buiten wilt zitten, dan wilt u natuurlijk niet dat uw buitendeur in de weg zit. Onze specialisten zorgen voor een juiste plaatsing.

Bekijk werkgebied in Wateringen
 • t Hof
 • Wateringen Plan Zuid
 • Wateringen-Noord
 • Wateringen-Noordwest
 • Vliettuinen
 • Essellanden
 • Kwintsheul

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kan uw bedrijf extra klanten gebruiken? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Onze effectieve media bezorgt uw bedrijf nieuwe klanten!