Hoe werkt Kwieq?

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Hoe werkt Kwieq?

Een deuren specialist is via ons snel gevonden. Doordat wij in heel Nederland meerdere bedrijven hebben aangesloten is het mogelijk om diverse offertes van deuren experts te vergelijk op prijs en kwaliteit. Door bedrijven te vergelijken bespaart u tot 40% op uw investering. Het loont de moeite dus wel. Mogen wij een minuutje van uw tijd tijd?

1. Offerte aanvragen

Vraag meerdere offertes aan door het formulier op deze pagina in te vullen. Het aanvragen is gratis en verplicht u tot niets. Wanneer u een zo compleet mogelijke beschrijving opgeeft met daarin de afmetingen van de binnen- of buitendeuren dan komt dit de kwaliteit van de prijsopgaaf ten goede.

2. Aanbieders vergelijken

U ontvangt op korte termijn meerdere aanbiedingen van erkende bedrijven bij u uit de regio. Het is aan u om de aanbiedingen te vergelijken op verschillende aspecten als prijs en kwaliteit. Op deze manier heeft u een goed beeld van de mogelijkheden die de verschillende partners u bieden.

3. Geld besparen

Het is aan u om te beslissen wat u wilt doen met de offertes. Zit er een geschikt bedrijf bij voor de installatie van een garage-, buiten- of binnendeur? Neem dan contact op met het deurenspecialist en bespaar tot 40% op uw investering. Voldoen de aanbiedingen niet? Geen probleem, u zit nergens aan vast.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kan uw bedrijf extra klanten gebruiken? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Onze effectieve media bezorgt uw bedrijf nieuwe klanten!