Garagedeuren

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Er zijn diverse soorten garagedeuren. Wanneer u nieuwe garagedeuren wenst, kunt u kiezen voor kanteldeuren, roldeuren of sectionale garagedeuren. Op deze pagina worden de voor- en nadelen weergegeven.

Kanteldeuren

Als u voor een kanteldeur gaat, hoeft u niet veel uit te geven. Voor slechts 250 euro schaft u al een kanteldeur aan. Een kanteldeur is een deur voor uw garage die u kunt optillen en naar binnen of buiten laten kantelen. Deze deuren zijn het voordeligst als u niet aan isolatie hoeft te denken.

Roldeuren

Met een roldeur kunt u uw auto tot heel dicht op uw garagedeur plaatsen. Deze deuren zijn heel handig wanneer u niet veel ruimte heeft. Zij hebben geen ruimte nodig om te openen en zijn zeer isolerend.

Sectionale garagedeuren

Als u voor een sectionale garagedeur kiest, heeft u niet alleen een hele hoge isolatiewaarde. U hebt ook een garagedeur die minder plek inneemt dan de kanteldeur en brand weert. Hebt u dus een garage die geïsoleerd moet worden dan is dit een goede keuze. U kan kiezen voor een houten of kunststof garagedeur. Het kan een idee zijn om een extra deur te laten installeren. Deze zal gebruikt worden als u iets klein in de garage wilt zetten. Er is veel mogelijk met sectionale garagedeuren. Zo is een elektrische variant een uitkomst als u niet veel tijd heeft. U kan de deur van een afstand al openen en gelijk doorrijden.

Monteren

De installatie en het in elkaar zetten van de deuren moet juist gebeuren. Uw deur gaat namelijk veel langer mee als deze vakkundig is geplaatst. Het is mogelijk om alles zelf te doen, maar aarzel niet om een professional in te schakelen als u er niet uit komt. Zo bent u gegarandeerd van deuren die perfect zijn gemonteerd.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kan uw bedrijf extra klanten gebruiken? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Onze effectieve media bezorgt uw bedrijf nieuwe klanten!