Buitendeuren

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Uw woning is datgene wat u als eerste laat zien wanneer u gasten uitnodigt. Zij zullen voor uw deur gaan staan en krijgen zo een eerste indruk van u. Dit geldt niet alleen voor uw voordeur maar voor alle buitendeuren. Deze deuren bepalen voor een groot deel hoe uw pand er van buiten uitziet. Niet alleen zorgen ze voor uitstraling. Als u investeert in goede buitendeuren zijn zij ook inbraakwerend en isolerend. Koop de juiste buitendeur! Hieronder leest u hoe u dat moet doen.

Kies een uitstraling

Nadat u hebt uitgezocht op welke technische details u moet letten, kunt u een nieuwe buitendeur gaan aanschaffen. Er zijn vele soorten en het is aan u om te bepalen welke het best bij de uitstraling van uw woning. Buitendeuren zullen het uiterlijk van uw woning erg beïnvloeden. Misschien droomt u al heel lang van een landelijk uiterlijk. U hebt al het nodige gedaan aan verven maar nu is de volgende stap toch echt de buitendeuren vervangen. Maak uw droom werkelijkheid, er zijn vele mogelijkheden of u nu modern, klassiek of tijdloos wenst.

Deurbeslag

Het slot, de scharnieren en de deurknoppen vormen uw deurbeslag. Het deurbeslag moet regelmatig onderhouden worden. Het is ook mogelijk deze volledig te vervangen voor een compleet nieuw aanzicht. Het deurbeslag moet net als de buitendeur van kwaliteit zijn en inbraakpreventief werken. U kan kiezen uit titanium, messing, nikkel of bronzen deurbeslag.

Veiligheid

U kunt het beste een buitendeur nemen met het Veilig Wonen keurmerk van de Politie. Het zogenaamde (PKVW). Ook is er het keurmerk KOMO voor veiligheid. Als u gebruik maakt van een gekeurde deur weet u zeker dat zij aan strenge eisen voldoen. U kunt bijvoorbeeld op meerdere punten een slot laten plaatsen. Zo wordt inbraak moeilijker.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kan uw bedrijf extra klanten gebruiken? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Onze effectieve media bezorgt uw bedrijf nieuwe klanten!